interactivated blog

magento & ecommerce

De beste betaalmethode kiezen voor uw Magento winkel

Uw betaalmethode verwerkt en verzend geld van de accounts van uw klanten naar uw account. Het is een cruciaal onderdeel van elke Magneto winkel.

Tenzij een betaalmethode werkt zoals hij hoort te werken, keren klanten hoogstwaarschijnlijk niet terug. Een slechte betalingsmethode creëert zelfs nog meer transactieproblemen voor u, en dan hebben we het nog niet eens over de reputatieschade. Een goede moet aan uw normen voldoen in mogelijkheden, proceskosten, veiligheid, en gemakkelijkheid.

Maar er komt meer kijken bij het kiezen van een goede betaalmethode. Dit artikel voorziet u van tips over hoe u het beste kunt selecteren. En er zijn ook een aantal aanraders voor betaalmethodes die uw aandacht waard zijn.

Wat u moet overwegen

De meest populaire betaalmethodes wereldwijd zijn creditcards , e-payment services (Onder andere PayPal), debetkaarten, en directe bankoverschrijvingen. In de Verenigde Staten is het grotendeels creditcards, en betaalmethode lump Visa en MasterCard debit cards gepaard met credit cards.

Maar als u van plan bent om uw internationale aanwezigheid uit te breiden, heeft uw winkel misschien meer betaalmethodes nodig.

Magento winkel editie

De editie/type van uw Magento winkel is een van de dingen die je methode keuze beïnvloed. Magento Commerce en Magento Open Source bieden verschillende functies.

“The Commerce platform” is een premium product die een grote investering vereist in het begin. Maar misschien vindt u het makkelijker om betaalmethodes te integreren.

Voorgestelde betaalmethode

Elke betaalmethode ondersteund verschillende betaalmethodes. Bij winkels uit de VS wordt creditcard ondersteuning gegeven. U heeft nog steeds een handelaars account nodig om de betaalmethode te koppelen. Maar de beste betaalmethode kan er een voor u regelen.

U moet proceskosten betalen (bekend als credit card korting) elke keer als een klant betaald met een credit card. De korting wordt automatisch afgeschreven voordat de verwerker het geld aan uw account toevoegt. De proceskosten worden bepaalt door:

  • Individuele kaarten: No-frills Visa en MasterCard hebben de laagste proceskosten, terwijl American Express en cashback kaarten bekend staan de hoogste proceskosten te hebben.
  • Uw betaalverwerker: Ze zullen een klein percentage toevoegen op de basis kosten. Nogmaals, u kunt uw verwerker hebben (waar u uw handelaars account geregistreerd heeft) of de betaalmethode voorziet u er van een.
  • Risico factoren: Dit bevat uw credit cards, bedrijf, goederen, etc. Als uw bedrijfsmodel en goederen minder risico van terugbetaling, standaards, etc. bevatten, dan brengt de verwerker misschien minder in kosten.

Als voor de andere betaalmethodes , kan Paypal duurder zijn dan de meest dure credit cards. Maar het is veel makkelijker om goedgekeurd te worden als u een nieuw bedrijf heeft. Online portefeuilles en mobiele betalingen zijn niet standaard en zijn misschien lastig om individueel mee te werken. Op dit moment, denken handelaren alleen aan deze methodes als ze het makkelijker willen maken om buitenlandse betalers te laten betalen.

Het meest belangrijke, klanten willen zich veilig voelen dus u moet voorzichtig zijn met het betalingsformulier en de bijpassende veiligheid stappen. Hier heeft u 3 opties:

Verwijzen

Deze levert de meeste veiligheid en het is bruikbaar voor de meeste bedrijven. Een betalingsformulier kan worden geïntegreerd op de i Frame van uw winkel. Maar de meeste klanten verlaten uw website om de betaling te voltooien.

Browser betalingsformulier

Een Browser Payment formulier stuurt klanten data naar de verwerker. Er zijn minder veiligheidseisen aan uw kant behalve een standaard PCI data security standards.

Server betalingsformulier

Dit formulier zorgt ervoor dat uw klanten snel en gemakkelijk hun gegevens kunnen invullen. Snelheid is een groot pluspunt, maar er zijn wat uitdagingen op het gebied van beveiliging waaronder PCI beveiliging consideratie.

Klantenervaring

Aan het eind van de dag, geeft een goede betaalmethode uw klanten een gestroomlijnde en fijne ervaring. Het biedt een gemakkelijke betaling en heeft een veilige en fijne uitstraling.

U mag autofill en opgeslagen betaling informatie voor uw klanten aanzetten. En raad eens wie vruchten plukt van snel en gemakkelijk betalen?

De beste betaalmethodes voor Magento winkels

1. Paypal

PayPal heeft zijn reputatie te danken aan het zijn van een van de meest veiligste betaalmethodes. Plus, het ondersteund heel veel betaalopties.

Deze betaalmethode heeft ook een cutting-edge inscriptie en een geavanceerde fraude protectie. De standaard proceskosten zijn 2.9% plus $0.30 voor elke betaling. Misschien voldoet u aan de eisen voor een persoonlijke accountmanager en lagere kosten als u een minimum maandelijkse volume haalt.

2. Authorize.net

Als u een klein of middelgroot bedrijf heeft, is authorize.net een geweldige oplossing. Het voorziet u van meer dan een paar betaalmethodes en goede beveiliging. Uw klanten kunnen betalen via Visa Checkout, Apple Pay, e-check, PayPal, en credit cards.

En op het gebied van beveiliging is deze betaalmethode voorzien van Geavanceerde Fraude Detectie Suite en CVV en adres verificatie. Uw klanten kunnen ook betaalinformatie opslaan door de Klanten Informatie Manager (KIC) (Customer Information Manager , CIM) optie te gebruiken.

authorize.net is beschikbaar voor bedrijven in de VS, Australië, Europa en Canada. Om creditcards te accepteren, kunt u uw eigen handelaars account gebruiken of u kunt op authorize.net u er naar een laten verwijzen.

3. Stripe

Stripe is voor bedrijfseigenaren die snel een betaalmethode moeten opzetten. Het ondersteund Android en Apple pay, Alipay, Bitcoin, en alle grote creditcards. En u kunt nog meer betaalmethode verwachten in de toekomst.

De betaalmethode biedt PCI tracking en real-time proceskosten reports. U betaald dezelfde kosten per transactie als met Paypal en er zijn geen maandelijkse kosten.

4. Amazon betalingen

Met Amazon betalingen zijn klanten toegestaan om via een Amazon account te betalen. Dit kan je helpen om meer verkopen te maken en de tijd die het kost om te betalen te reduceren.

Deze betaalmethoden perfectioneert systemen om uw klanten verzending methoden te selecteren zonder uw website te verlaten. Amazon betalingen heeft de zelfde fraude bescherming als Amazon.com

U bent niet verplicht om maandelijkse kosten te betalen. De standaard korting is 2.9% plus $0.30.

5. Braintree

Braintree is een betaalmethode van PayPal die ondersteuning biedt voor binnenlandse en internationale bedrijven. Uw klanten hebben 6 verschillende betaal opties waaronder Bitcoin, Apple Pay, en Venmo.

Deze betaalmethode biedt een ingebouwde PayPal integratie, fraude protectie, en data opslag. Uw klanten kunnen ook betaling informatie toevoegen of opslaan. Zoals u misschien al raad, Braintree heeft dezelfde proceskosten als PayPal.

Uit betalen

Het kiezen van een betalingsmethode hangt af van de behoeften van uw bedrijf. U wilt betaalmethodes kunnen accepteren die voor uw klanten logisch zijn en het zo makkelijk maakt om uw klanten te laten betalen

By interactivated • on May 16, 2019

Contacteer ons
Snel contact met een van onze specialisten
THE NETHERLANDS (HQ)
Herestraat 106, 9711LM,
Groningen (Netherlands)
+31 (0)50 711 9940
VAT: NL 852998521B01
Chamber of Commerce: 58348646
UKRAINE
Kostomarivs'ka 13
61002, Kharkiv
SPAIN
Calle Jabea 18, 29631,
Benalmádena Costa (Malaga)

* Vereiste velden