interactivated blog

magento & ecommerce

De beste Magento-extensies voor het stimuleren van M-commerce

Als de nieuwste tak van E-commerce heeft M-commerce het potentieel om uw online bedrijf te maken of te breken. Meer en meer klanten zijn op zoek naar websites die geoptimaliseerd zijn voor mobiel gebruik voor het bekijken van hun favoriete producten, nieuwe uitgaves, vakantieaanbiedingen, enzovoort.

Het wordt ook verondersteld dat een mobielvriendelijke website die klaar is voor mobiel gebruik hoog scoort met het zoekalgoritme van Google. Een van de snelste manieren om rang en verkeer te optimaliseren, is door alle beschikbare extensies te gebruiken om de mobiele klantervaring van uw online winkel te verbeteren.

Als u Magento gebruikt om uw M-commerce imperium op te zetten, zal het vrij eenvoudig zijn. Naarmate meer Magento-updates worden uitgebracht, wordt het eenvoudiger om mobiele functies te implementeren, paginanavigatie te verbeteren, de betaalprocedures te vereenvoudigen, betalingen te versnellen, enzovoort. Bekijk de beste Magento-extensies die u kunt gebruiken om het functioneren van uw M-commerce winkel te verbeteren.

AddThis

Als er een gegarandeerde manier bestaat om internetverkeer te stimuleren en bekendheid te krijgen, is het sterk vertegenwoordigd te zijn op socialmedia-platformen. Weet in ieder geval dat u niet alle promotie zelf hoeft te doen. Met Magento kunt u de AddThis-extensie implementeren waardoor klanten voor u reclame kunnen maken.

Met deze extensie kunt u een zijbalk instellen met knoppen voor het delen van sociale media. De ondersteuning is ook geweldig. Meer dan 200 sociale netwerken worden ondersteund door AddThis. Om het nog beter te maken: AddThis is gratis en aanpasbaar voor mobiele en desktop-browsers.

We hebben het hier over het promoten van uw M-Commerce-onderneming zonder dat het u een cent kost.

SEO Hub

Als u iets wilt dat uw positie in de ranglijsten verbetert dan is er SEO Hub, een van de belangrijkste uitbreidingen voor Magento. M-Commerce is nog steeds net zo betrouwbaar als E-commerce wat betreft datafeeds, doorverwijzingen (redirects), metabeschrijvingen, zoekwoorden enzovoort.

Met SEO Hub kunt u een sitemap voor uw mobiele winkel genereren die automatisch wordt bijgewerkt, afhankelijk van de ingestelde parameters.

Tawk.to Live Chat

Als u een succesvolle online winkel wilt runnen, heeft u meer nodig dan alleen bekendheid en verkeer. U moet klanten laten zien dat u om hen geeft. Het leveren van geweldige klantenservice is de sleutel tot het aantrekken van herhalingsaankopen, marktaandeel en mond-tot-mondreclame.

Maar hoe kunt u uw klantenservice verbeteren? Overweeg om te starten met de Magento-extensie Tawk.To Live Chat. Deze extensie is gratis en biedt u de mogelijkheid om realtime klantenondersteuning te leveren dankzij het gebruik van een heel eenvoudige interface.

Een van de gaafste functies is de automatische functie om gesprekken te hervatten die wordt geactiveerd als een verbinding onverwachts wordt verbroken. Deze extensie is beschikbaar voor zowel desktop als mobiel, wat het perfect maakt voor M-commerce.

Cadeaubon-extensie

Als u een Magento-winkel runt, wilt u uw winst vast wel verhogen door uw klanten cadeaubonnen te laten kopen. Deze extensie is beschikbaar op zowel desktop als mobiel en helpt u uw korte termijn verkopen te vergroten.

Zoals u weet, zijn cadeaubonnen beter dan aankopen - u wordt vooraf betaald zonder direct iets te hoeven verzenden. Bovendien staan cadeaubonnen ook bekend als prikkels voor kopers om meer geld uit te geven, omdat ze elke cent van de bon willen besteden en misschien hun creditcard nodig hebben om het volledige bedrag van het artikel te kunnen betalen.

Het is vrij eenvoudig om een extensie toe te voegen. Wat maatwerk betreft kunt u het zo inrichten dat uw klanten gepersonaliseerde berichten, aangepaste kaartwaarden, vooraf ingestelde afbeeldingen en meer kunnen uitwisselen.

Mobiele template door Templates Master

Als u niet zeker weet of u uw bestaande winkel wilt omzetten in een mobiele winkel, kunt u de mobiele gebruikerservaring optimaliseren door een afzonderlijke entiteit te creëren. Een extensie zoals Mobile Template kan het verschil maken tussen het stimuleren en stagneren van de M-commerce verkoop.

Deze extensie zorgt ervoor dat de website zo mobielvriendelijk mogelijk is om klanten wereldwijd te bereiken. De gelaagde navigatiemenu's zijn geoptimaliseerd voor smartphones. De productpagina's zijn meer beknopt, maar hebben wel een zeer functionele en grote fotogalerij.

De functies omvatten onder meer:

  • Ondersteuning voor meerdere winkels
  • Ondersteuning voor meerdere valuta’s
  • Ondersteuning voor Windows-telefoons
  • Ondersteuning van verschillende resoluties
  • Ondersteuning voor rastermodus
  • Volledig bewerkbaar ontwerp/lay-out

Bronto

Bronto is voor de meeste Magento-winkels een onmisbare extensie voor e-mailmarketing. Met deze extensie kunnen winkeleigenaars uitgebreide lijsten samenstellen met inkoopinformatie uit Magento.

Daarna importeert Bronto Connector de gegevens voor de eigenaar of beheerder van de winkel voor het opzetten van gepersonaliseerde e-mailpromoties, advertenties, cross-channel marketingcampagnes en meer.

E-mailmarketing is nog steeds een van de meest effectieve methoden om verkeer naar uw winkel te genereren. De manier waarop men e-mailmarketing inzet kan een bedrijf maken of breken. Bronto helpt u bij het maken van aangepaste campagnes en aanbiedingen op basis van de aankoopgeschiedenis. Hierdoor lijkt het alsof u altijd op de hoogte bent van trends en voorkeuren.

ShipWorks

Probeert u ook op internationale klanten in te spelen? Hoewel dit klinkt als een enorme potentiële omzetstijging, kan internationale verzending u grote hoofdpijn bezorgen. Met behulp van een uitbreiding zoals ShipWorks kunt u de meeste verzendtaken automatiseren, inclusief douaneaangiften voor internationale bestellingen.

Natuurlijk doet ShipWorks meer dan alleen het verzendproces automatiseren. Met ShipWorks kunt ook een gedetailleerd overzicht bekijken van alles wat met de verzendworkflow te maken heeft. Op het gebied van functies en maatwerk zal het moeilijk zijn om een efficiëntere en betaalbare uitbreiding te vinden dan ShipWorks.

Bovendien kan ShipWorks uw M-commerce winkel veranderen in een krachtcentrale op uw vakgebied die duizenden bestellingen over de hele wereld gelijktijdig aankan.

Omdat mobiele klanten tegenwoordig de voorkeur geven aan snelheid en efficiëntie, moet u ze meer kunnen bieden dan alleen vlotte navigatie. Zorgen voor een aangename en efficiënte verzending is een van de manieren om de reputatie en verkoop van uw winkel te verbeteren.

De beste extensies kiezen

Het mag duidelijk zijn dat verschillende online winkels verschillende extensies en plug-ins nodig hebben. Als het echter om Magento M-commerce gaat, zijn er bepaalde functies waaraan alle extensies moeten voldoen. Wees op uw hoede voor extensies die constante updates en actieve ondersteuning bieden.

Eenvoudige installatie is ook een pluspunt, omdat niet iedere Magento winkeleigenaar met codes weet om te gaan. Houd tenslotte ook rekening met uw budget. Alleen omdat een extensie als gratis wordt gekenmerkt, betekent dit nog niet dat het helemaal gratis is. Het kan een freemium-bedrijfsmodel zijn of misschien moet u de gegevens van uw gebruikers delen.

Reactie plaatsen
  • *Verplichte velden

By interactivated • on February 28, 2019

Contacteer ons
Snel contact met een van onze specialisten
Interactivated Ecommerce Netherlands
Herestraat 106,
9711 LM Groningen
Nederland
Postbus 5171
9700 GD Groningen
Nederland
+31(0)50 711 9940
KVK: 58348646
BTW: NL 852998521B01

* Vereiste velden