interactivated blog

magento & ecommerce

Hoe We met onze Klanten Werken

Wil je een softwareproduct maken maar heb je geen toegewijd team? Of is je team wellicht niet groot genoeg? Dat zou geen probleem moeten zijn. Bij Interactivated passen we onze diensten aan de wensen van onze klanten aan. Ontdek hoe.

We Kunnen Samen een Minimaal Rendabel Software Product Ontwikkelen

We kunnen samen een product uit het niets bouwen. Dit model is goed als je weet waar je wilt geraken, en als je er snel wilt geraken. Het is ook toepasselijk voor projecten waar het geen punt is om de taak aan een dienstverlener over te leveren, dan wel omdat je je energie op andere projecten wilt storten, of omdat je geen technisch team hebt dat het product voor je kan bouwen. Deze strategie is in essentie voor een project dat bedoeld is als samenwerking op de korte termijn, in plaats van een langdurende samenwerking.

Als het op prijsmodellen aan komt, kun je kiezen tussen een Vaste Prijsmodel (FPM) en een Tijd en Materiaal prijsmodel, met doelen per mijlpaal.

De belangrijkste voordelen van dit model zijn adviezen van experts en gestuurde ontwikkeling. Je zult profiteren van transparante kostenberekening, snelle productlevering, en exclusief eigendom van het eindproduct.

We Kunnen Je een Toegewijd Team Bieden

Met dit plan voor verbintenis werkt een toegewijd team met ontwikkelaars met je gedurende een langere periode. Zij beginnen je doelen te begrijpen en gebruiken hun ervaring en vaardigheden om de diensten te leveren die je nodig hebt.

Deze aanpak voor projectontwikkeling is ideaal voor bedrijven die langzaam maar zeker groter worden en dit op een effectieve manier willen doen. Deze aanpak kan je ook geld besparen en kostenefficiëntie vergroten vergeleken met de aanpak per project (MVP aanpak). Voor projecten op de lange termijn, die onderhoud en ontwikkeling nodig hebben, is het een meer dan geïnspireerde oplossing.

Het prijsmodel dat met dit project samen gaat is Tijd en Materialen. Het is echter ook mogelijk om later te schakelen naar een prijsmodel gebaseerd op kosten.

Het belangrijkste voordel is dat een team van ontwikkelaars zich zal richten op je project. Je kunt de grootte van het team kiezen en het beheren.

Om een project te beginnen gebaseerd op dit model moet je de opzet van je project met ons delen en ons vertellen hoeveel specialisten je nodig hebt. Wij zullen een team, dat zich kan richten op je project, voor jou samenstellen. Direct vanaf het begin zijn we voorzichtig met het bepalen via het team zal leiden en leiding geeft.

Samen bepalen we hoeveel werk en geld nodig is, en tekenen we een contract. De teamleider zal verzekeren dat het project op het gewenste niveau verloopt en aan de leiding rapporteert. Met dit model heb je de leiding over het beheren en inschalen van het team, afhankelijk van de wensen en doelen van je bedrijf.

We Kunnen Ontwikkelaars op Aanvraag Leveren

Met deze aanpak kun je een expert inhuren die je helpt met je ontwikkeling van binnenuit. Onze experts omvatten ervaren internetdevelopers, mobiele appontwikkelaars, ontwikkelaars van eCommerce winkels, en meer.

Wil je een softwareproduct maken maar heb je geen toegewijd team

Deze aanpak werkt goed wanneer je een extra lid aan het team wilt toevoegen, of wanneer je alleen helpers wilt bij een project voor de korte termijn. Het is ook rendabel wanneer je een specifieke expert voor een bepaald project nodig hebt. Je hebt de mogelijkheid om langdurig met dezelfde specialist te werken voor continuïteit en maximale prestaties.

Prijzen voor deze aanpak zijn gebaseerd op de gebruikte Tijd en Materialen en kunnen worden overeengekomen als maandelijkse betaling.

Met een ontwikkelaar op aanvraag kun je je team versterken, tijd besparen op de praktijk van het inhuren en boekhouden, en als laatste, genieten van een betrouwbaardere oplossing dan wanneer je enkel een freelancer inhuurt.

Dit model werkt op een eenvoudige manier. Nadat je ons met je aanvraag contacteert, zullen we de juiste expert voor je vinden en het boekhouden van het werk en de tijd. We gebruiken een factuurcyclus en versturen de factuur.

Zo simpel is het.

Als je niet zeker weet welk van deze aanpakken het beste is voor je project, kun je altijd contact met ons opnemen. Samen kunnen we de beste oplossing vinden. Bel ons nu.

;

By interactivated • on May 31, 2017

Contacteer ons
Snel contact met een van onze specialisten
THE NETHERLANDS (HQ)
Herestraat 106, 9711LM,
Groningen (Netherlands)
+31 (0)50 711 9940
VAT: NL 852998521B01
Chamber of Commerce: 58348646
UKRAINE
Kostomarivs'ka 13
61002, Kharkiv
SPAIN
Calle Jabea 18, 29631,
Benalmádena Costa (Malaga)

* Vereiste velden