interactivated blog

magento & ecommerce

Interactivated Wordt een Shopify Partner om Webwinkels te Helpen met Groeien

Bij Shopify hebben we de kracht van en vraag naar Shopify als een eCommerce platform erkend. Nu kunnen we met trots aankondigen dat we een trotse Shopify partner zijn geworden tijdens onze zoektocht naar het leveren van de best mogelijke webwinkel ervaring.

Shopify heeft wereldwijd meer dan 400.000 gebruikers. Het is meer dan een eCommerce website ontwikkelaar -- het is een levendig platform dat je in staat stelt om een webwinkel draaiend te houden zonder problemen. Het is gebruikersvriendelijk, prachtig en eenvoudig op maat te maken. Hoewel we de nauwkeurigheid van aanpassingen die alleen Magento kan bieden enorm waarderen, zien we ook in dat veel MKB bedrijven een eenvoudiger platform voor het bouwen en onderhouden van webwinkels willen, zodat ze de website op maat kunnen maken naar hun eigen content.

Voordelen van Shopify

Het kiezen van Shopify als je webwinkel platform kan één van de meest geïnspireerde bedrijfskeuzes zijn die je kunt maken. Shopify is geweldig voor bedrijfseigenaars die een prettige balans tussen kosten en waarde zoeken, en tevens gaan voor maximale flexibiliteit en schaalbaarheid. Shopify maakt het runnen van je bedrijf zo eenvoudig dat je al je energie en creativiteit kunt storten op het leiden van jouw winkel.

Je verspilt geen tijd aan het opzetten, configureren, of onderhouden van je webwinkel. Of je nu twintig producten verkoopt of tweeduizend, Shopify maakt het snel en gemakkelijk.  

Hier zijn enkele belangrijke voordelen die je van Shopify kunt verwachten

•    Simpele en eenvoudig te gebruiken backend met visuele editors en tools
•    Prachtige, professionele thema's die je eenvoudig kunt aanpassen
•    Snelle laadtijden en optimale prestaties van je site dankzij sterke hosting
•    Integratie van social media via Facebook en andere netwerken om eenvoudig te kunnen delen en traffic naar je website
•    Ingebouwde marketingfuncties voor al je essentiële marketingbehoeften, met meer geavanceerde marketingtools in de appstore
•    SEO-vriendelijk bedacht, zodat je geen extra tijd hoeft te besteden aan het afwerken van je website voor Google
•    24/7 toegewijde klantenondersteuning die helpt om al je technische problemen op te lossen voordat ze je geld kosten
•    Veel toevoegingen in de Shopify App Store, waaronder voorraadcontroles, MailChimp integratie, en call-to-action knoppen

Hoe Wij Kunnen Helpen

Hoewel iedereen een webwinkel met Shopify kan maken, begrijpen we goed hoe drukke bedrijfseigenaren en managers zijn. Dat is waarom we onze professionele webwinkel diensten naar Shopify hebben verplaatst. We kunnen vanaf de allereerste basis een geweldige Shopify website, die jouw visie sterk weerspiegelt, voor je bouwen.

We kunnen ook een bestaande Shopify website nemen en het naar een heel ander niveau tillen voor handmatig te coderen en web design op jouw wensen aan te passen, en meer. We maximaliseren je Google ranking en voorzien je van een gepolijste webwinkel waarin je klanten graag komen en naartoe terugkeren.

We gebruiken een gestructureerde aanpak voor design van webwinkels dankzij Scum management principes. Dit verzekert dat ieder component van je webwinkel op het maximale niveau presteert. Onze aanpak kan bouwen op je ideeën en ze verlengen om een werkelijk onvergetelijke weewinkel te creëren.

Shopify is geweldig, maar zoveel bedrijven gebruiken het vandaag. De concurrentie is zwaar. Dat is waarom wij er voor je zijn. Wij kunnen je winkel er tussenuit laten springen.

;

By interactivated • on May 29, 2017

Contacteer ons
Snel contact met een van onze specialisten
THE NETHERLANDS (HQ)
Herestraat 106, 9711LM,
Groningen (Netherlands)
+31 (0)50 711 9940
VAT: NL 852998521B01
Chamber of Commerce: 58348646
UKRAINE
Kostomarivs'ka 13
61002, Kharkiv
SPAIN
Calle Jabea 18, 29631,
Benalmádena Costa (Malaga)

* Vereiste velden