interactivated blog

magento & ecommerce

Nieuwe functies in Magento 2.1

De eerste grote nieuwe release op het Magento 2 platform is er. Hier onder enkele van de meest voorname release notes van Magento:

Het begint allemaal bij het stagen van content en previewing. Eindelijk is het mogelijk om dit te organiseren, bekijken en plannen voor een breedt aanbod van nieuwe content, inclusief updates aan categorie pagina's en promoties.

Handige tools, ontwikkeld aan de hand van uitgebreide usability tests making het proces snel en efficient. Daarnaast is er een nieuwe tijdlijn in het dashboard welke een visuele presentatie bied van geplande upgrades. Hierdoor kan uw team met gemak campagnes coördineren voor een maximale return of investment. 

Enterprise Edition 2.1 haalt de zorgen uit geplande upgrades. Nu is het mogelijk om wijzigingen aan de site te bekijken vanuit het perspectief van de winkel en kan content gedeeld worden met team leden voor het uitvoeren van de technische reviews en het sneller doorlopen van het acceptatie en publicatie traject.

Ook maakt versie 2.1 het mogelijk om wijzigingen in de checkout vooraf te beoordelen alvorens een publicatie op de live omgeving zodat u zich ervan kunt verzekeren dat alles, inclusief promoties werken naar behoren. Updates worden automatisch uitgerolled volgens de ingestelde planning waardoor u het kunt instellen en vergeten (set and forget).

Enterprise Edition 2.1 bevat sterk verbeterde PayPal features die de checkout ervaring verder optimaliseren en conversies ten goede komen. Mede door dat Paypal klanten nu kunnen kopen zonder uw website te verlaten.

Credit card gegevens worden veilig opgeslagen met Paypal creditcard zonder dit weg te schrijven naar de Magento database. Klanten kunnen snel afrekenen met creditcard zonder hun creditcard gegevens opnieuw in te vullen. Volledig veilig dus.

PCI Compliance wordt nu ook een stuk eenvoudiger met de nieuwe Enterprise Edition 2.1. Nieuwe velden stellen Braintree in staat om op een veilige wijze betaal informatie te verzamelen direct vanaf uw webwinkel, zodat u direct qualificeerd voor het meest eenvoudige niveau van PCI compliance.

Echter, aangezien slechts individuele velden worden vervangen door Braintree blijft u volledig in controle over de checkout ervaring en conversies.

Enterprise Edition 2.1 komt tevens "fully loaded" met een nieuwe flexibile en sterk verbeterde zoek functionaliteit. Waar Magento gebruikers lang op hebben gewacht en vele modules overbodig maakt. Cutting edge site zoek functionaliteit gebaseerd op elastic search welke shoppers in kopers veranderd. Deze zoek machine ondersteund maar liefst 33 talen 'out of the box' en staat het gebruik toe van synoniemen en attribute weighting waardoor u met gemak de zoek ervaring kunt manipuleren naar de meest relevante zoek resultaten voor uw bezoekers.

Het is ook ontworpen om grote product databases aan te kunnen en kan eenvoudig mee groeien met grote organisaties en snel groeiende ondernemingen. Elastic Search is eenvoudig in beheer en setup waardoor u direct van de voordelen kunt gaan profiteren.

Verbeteringen in de Magento admin maken uw werk effectiever. Zoals bijvoorbeeld een geheel nieuwe admin search waarmee u direct de jusite klant en order informatie kunt vinden. Zoek synoniemen zijn radicaal vergemakkelijkt en simpel in het beheer voor meerdere winkels in een multistore. En compleet nieuw vormgegeven formulieren die het traject van aanmaken producten en content versimpelen.

Advies over de nieuwe Magento 2.1 en een aanbieding voor upgraden of nieuw bouw? Contacteer ons.

;

By interactivated • on June 27, 2016

Contacteer ons
Snel contact met een van onze specialisten
THE NETHERLANDS (HQ)
Herestraat 106, 9711LM,
Groningen (Netherlands)
+31 (0)50 711 9940
VAT: NL 852998521B01
Chamber of Commerce: 58348646
Eastern Europe
SPAIN
Calle Jabea 18, 29631,
Benalmádena Costa (Malaga)

* Vereiste velden