interactivated blog

magento & ecommerce

Top 10 Successvolle Bedrijven die Magento Gebruiken

Het creëren van een e-Commerce website kan ingewikkeld zijn. Soms kunnen zo veel vragen ontstaan dat je niet eens weet waar te beginnen op zoek naar antwoorden. Maar één van de eerste stappen zal zijn om te beslissen welke software u wilt gebruiken en waarom.

Als u momenteel overweegt om Magento te gebruiken, maar je bent niet zeker of het de juiste keuze is voor je, overweeg dan het volgende: een aantal van de grootste en meest succesvolle bedrijven in de wereld maken gebruik van Magento voor hun e-commerce websites. Als deze krachtige software kan werken voor deze reuzen in het bedrijfsleven, dan kan het waarschijnlijk ook voor u werken. Laten we eens een kijkje nemen naar 10 van de meest opvallende bedrijven die op Magento rekenen om de klus te klaren:

1. Coca Cola

Deze reus in de softdrankindustrie  heeft lang de drank scène gedomineerd met haar vlaggenschip product, Coca-Cola. Echter is Coca Cola ook eigenaar van honderden kleinere merknamen en productlijnen die over de hele wereld populair zijn. Zij gebruiken Magento voor hun e-commerce website omdat ze weten dat de klus betrouwbaar en professioneel geklaard kan worden op dit platform.

2. Ford

Ford Motor Company is een van de grootste en meest succesvolle automobielfabrikanten in de geschiedenis. Van alle in Amerika gebaseerde bedrijven zijn ze terug te vinden op nummer 8 op de Fortune 500-lijst. For Motor Company is de op één na grootste autofabrikant in de Verenigde Staten en de op vier na grootste in de wereld. Ford weet dat Magento een consistent en effectief stukje software is waar ze op kunnen rekenen.

3. Vizio

Vizio is een van de meest vertrouwde fabrikanten van kwalitatief grootse elektronica in de wereld. Bekend om het bijeenbrengen van alle functies en specificaties van een high-end televisietoestel in een betaalbaar pakket, weet Vizio hoe belangrijk een goede website kan zijn. Vizio maakt gebruik van Magento omdat ze veel waarde hechten aan de bruikbaarheid en kwaliteit van hun site.

4. Nike

Nike is de wereldleider in sportschoenen. Ze hebben aan een van de meest iconische merken op de hele wereld gebouwd  door middel van aanhoudend scherpe marketing en een innovatieve vooruitziende blik. Nike maakt gebruik van Magento vanwege de mogelijkheden om een fris en functionele interface te hebben dat al hun nieuwe ideeën ondersteunt bieden.

5. Fox Connect

Fox Connect is een enorm succesvolle e-commerce website voor Fox Entertainment, dat gebruikers in staat stelt om al hun favoriete films te zoeken, sorteren, en al hun aankopen in een handige locatie op te slaan. Magento maakt deze ervaring voor gebruikers eenvoudig en intuïtief.

6. Procter & Gamble

Procter & Gamble is een van 's werelds grootste producenten van consumentengoederen, en produceert veel van de meest bekende huishoudelijke merken. Magento bied ze de mogelijkheden om hun website georganiseerd en gebruikersvriendelijk te houden, zodat bezoekers niet verdwalen op hun site en gemakkelijk de informatie die ze nodig hebben kunnen vinden.

7. Cisco Systems

Cisco Systems is de grootste systeembeheerden één van de grootste IT bedrijven in de wereld. Zij zijn gespecialiseerd in vele technologische nichemarkten door een verscheidenheid van verworven software en hardware technologieën. Cisco heeft veel kennis met betrekking tot IT en websitebeheer, en aangezien ook zij voor Magento hebben gekozen zecht dat veel over Magento als e-Commerce oplossing.

8. Olympus

Olympus is wereldleider op het gebied van optica en reprografie productietechnologie. Ze verkopen hoogwaardige medische, wetenschappelijke en industriële apparatuur, alsook camera's voor zowel professionele als amateurfotografen. Olympus heeft een oog voor detail en ze gebruiken Magento voor hun e-commerce site, vanwege de eenvoud in beheer van een strakke, modulaire en moderne ontwerppagina die oogstrelend is en tot de verbeelding spreekt.

9. Nestlé Nespresso

Nestlé Nespresso brengt professionele koffie mogelijkheden voor wat comfort en gemak in eigen huis. Om consistent te blijven met hun imago, heeft Nespresso gebruik gemaakt van Magento om hun eCommerce-interface een georganiseerde uitstraling en stilistische draai te geven.

10. 3M

3M is wereldleider op het gebied van innovatieve productie. Ze produceren een breed scala aan producten en zelfs technologieën waarvan gemeenschappen over de hele wereld meer dan 100 jaar hebben geprofiteerd. 3M maakt gebruik van de mogelijkheden van Magento om een webpagina te creëren die hun ideeën tot leven brengt.

;

By interactivated • on April 21, 2017

Contacteer ons
Snel contact met een van onze specialisten
THE NETHERLANDS (HQ)
Herestraat 106, 9711LM,
Groningen (Netherlands)
+31 (0)50 711 9940
VAT: NL 852998521B01
Chamber of Commerce: 58348646
UKRAINE
Kostomarivs'ka 13
61002, Kharkiv
SPAIN
Calle Jabea 18, 29631,
Benalmádena Costa (Malaga)

* Vereiste velden