interactivated blog

magento & ecommerce

Waarom je moet overstappen naar Magento

Of je bedrijf nou net een begin maakt in het online gebeuren of als je van plan bent te veranderen van platform die beter zal passen bij je e-commerce behoeften, zal je waarschijnlijk wat problemen hebben bij het uitkiezen van welke CMS (Content Management System) je wilt gebruiken. Tussen namen als WordPress, Drupal, Joomla en anderen kan het vrij overweldigend worden. Maar als je nog niets hebt overwogen, zal je zeker willen uitkijken naar de voordelen bij het gebruik van Magento.

Magento wordt snel het meest populaire CMS en dat met goede redenen: het platform komt met een meer professioneel ontwerp, meer intuïtieve interface en heel veel geweldige functies die je nergens anders kunt krijgen. Magento steekt met kop en schouders boven de competitie uit. Het is hun innovatie en betrouwbaarheid die de belangen van de particuliere beleggingsbedrijven over de hele wereld, zoals Hillhouse, heeft gepikeerd. Een Chinese vermogensbeheerbedrijf dat onlangs 250 miljoen dollar in Magento heeft gestoken voor uitbreiding naar Azië. Alhoewel Magento de concurrentie nog steeds overschrijdt, blijft het bedrijf de consument ook voortdurend van uistekende updates van hun al geweldige softwarepakket voorzien.

Maar vertrouw niet alleen op het woord van HillHouse. Laten wij naar de 5 belangrijkste kenmerken van Magento als beste CMS platform bekijken:

1. Magento is Open-Sourced

Er wordt gezegd dat de beste dingen in het leven gratis zijn. Terwijl je waarschijnlijk wel zal betalen voor Magento’s Enterprise Edition voor de volledige commerciële ondersteuning, kan je wel gratis gebruik maken van de Magento Community Editie. Aangezien het een open source platform is, kan je de sourcecode legaal wijzigen om extensies en plugins voor je webpagina te maken.

2. Gemaakt voor E-Commerce

Terwijl concurrenten als WordPress en Joomla als CMS platforms zijn begonnen en later pas aangepast zijn voor e-commerce, werd Magento van de grond uit gebouwd om de beste ervaring op het gebied van e-commerce te leveren. Magento’s intuïtieve interface zit vol van ongelooflijke handige functies die tijd-, energie- en geldbesparend zijn. Dit betekent minder configureren en meer doen.

3. Ongelooflijk Modulair

Door zijn open-source natuur is Magento de beste keus voor het integreren van applicaties van derden of extensies en het volledig aanpassen van de website. Wanneer je Magento gebruikt, kan je ervoor zorgen dat het aan al je behoeften voldoet.

4. Gebruikersvriendelijk

Magento is de meest gebruikersvriendelijke e-commerce platform op de markt. De admin interface is zo simpel mogelijk opgebouwd, terwijl je de complexiteit handhaaft in opties die je in staat stellen aanpassingen te maken voor zover je wilt. De heldere en intuïtieve gebruikersinterface komt geladen met geweldige hulpprogramma's en maakt site navigatie simple.

5. State of the Art Beveiliging

Met een lange lijst van inbraakbeveiligingsmaatregelen en easy-toggle-opties kan je er zeker van zijn dat je Magento-website veilig is van zowel kwaadaardige programma's als hackers. Van data-encryptie naar IP-whitelisting naar twee stappen verificatie, kan je jouw Magento-site op de eerste dag vergrendelen van indringers. En omdat Magento, Inc. regelmatig nieuwe beveiligingsupdates geeft om op de hoogte te blijven van hedendaagse veiligheidsbedreigingen, weet je dat je in goede handen bent.

;

By interactivated • on April 24, 2017

Contacteer ons
Snel contact met een van onze specialisten
THE NETHERLANDS (HQ)
Herestraat 106, 9711LM,
Groningen (Netherlands)
+31 (0)50 711 9940
VAT: NL 852998521B01
Chamber of Commerce: 58348646
UKRAINE
Kostomarivs'ka 13
61002, Kharkiv
SPAIN
Calle Jabea 18, 29631,
Benalmádena Costa (Malaga)

* Vereiste velden