De meest cutting edge technieken voor de beste webshop ervaring

In de e-commerce wereld zijn er doorlopend ingrijpende wijzigingen en grote veranderingen gaande. Deze veranderingen beginnen een steeds grotere invloed uit te oefenen op de snelheid en het gebruiksgemak van webwinkels. Door goed gebruik te maken van de meest recente technologieën, er als eerste bij te zijn en onze eigen verbeteringen aan te brengen t.b.v. Magento® kunnen we webshops ontwikkelen met een voorsprong. Shops die sneller reageren en een betere gebruikerservaring bieden voor de bezoekers.

Op dit moment zien nieuwe technieken het licht zoals Angular JS van Google, meer recentelijk Hiphop Virtual Machine van de makers van Facebook, en ietsje langer geleden zag Bootstrap van Twitter het licht. Aan de server kant spelen Varnish en NginX een steeds grotere rol.
 

Introductie met de meest cutting edge technieken waarmee we Magento®'s voorsprong verder vergroten:

Angular JS voor Magento<sup>®</sup>

Angular JS (By Google)

Met Angular JS is het nu mogelijk uw Magento® webshop als een single page application te laten werken, een beetje zoals uw G-mail e-mail systeem werkt van Google. Alles werkt als 1 enkele pagina en er is geen sprake meer van laadtijd. Alle content is altijd direct aanwezig bij aanklikken.

De browser gaat meer werk uit handen nemen van de server! Dit is een grote verbetering in deze manier van werken. De browser van de bezoeker is een krachtige tool die nu direct ingezet kan worden om de browse ervaring te versnellen. Taken die voorheen aangeroepen werden door de browser, en vanaf de server geserveerd worden naar de bezoeker, worden nu direct in de browser uitgevoerd waardoor de ervaring vele malen sneller is.

Slideshow uitleg over Angular JS van de Meet Magento® beurs:

 

Bootstrap

Bootstrap (By Twitter)

Met Bootstrap worden webshops ontwikkeld met als eerste oogpunt de mobiele en tablet bezoekers, en daarna desktops. Het omgekeerde denken t.o.v. het traditionele internet zoals het al descenia lang voor desktops wordt vormgegeven en ontwikkeld. Met Bootstrap staan we een optimale gebruikservaring garant voor de mobiele bezoeker en is uw website als het ware een 'app' perfect voor ieder type beeld formaat.

Hiphop Virtual Machine Magento<sup>®</sup>

HipHop Virtual Machine (By Facebook)

Hiphop Virtual Machine, in het kort HHVM, is een enorm krachtige PHP versneller. De PHP code in een webwinkel wordt tot met wel 50% versneld door gebruik te maken van deze techniek. We hebben HHVM verder geoptimaliseerd voor toepassing op Magento® met verbluffend goede resultaten.

        NginX

NginX is wel een van de meest belangrijke pilaren geworden in onze performance specialisatie. Puur en alleen aan de serverkant een andere keuze voor de webserver software maakt al een gigantisch verschil in laadtijden. NginX (spreek uit als Engine X) doet het zelfde werk als een traditionele Apache server met een 'Reverse Proxy', met 1/1000 van het aantal verzoeken per handeling die de bezoeker uitvoert. Dit maakt NginX de ultieme webserver software voor een Magento® webwinkel. Wij combineren NginX in onze Performance Stacks met de laatste nieuwe technieken zoals ook HHVM, PHPFPM, Varnish, Secret Ingredient, Colibri, REDIS voor verbazingwekkende snelheden van uw webwinkel.

REDIS

REDIS bied caching software voor de database kant van de webshop. Met REDIS versnellen database gerelateerde processen en het werken in de admin omgeving van Magento®.

Varnish Cache Magento<sup>®</sup>   

Varnish is de beste server side cache voor Magento® in combinatie met onze andere favorieten. Het laat zich niet vergelijken met enige andere cache plugin voor Magento® zelf omdat het op veel dieper niveau vanaf de server zijn werk doet. Ook voor Varnish hebben we gespecialiseerde controllers ontwikkeld voor Magento® met holepunching techniek.

Wanneer al deze technieken in perfecte harmonie met elkaar werken bereiken we snelheden en een surfervaring die zijn gelijke niet kent. 

PHP FPM Magento<sup>®</sup>

PHP FPM (FastCGI Process Manager) is weer een enorm handige versneller vooral voor webshops met hoge aantallen bezoekers. Het helpt processen te versnellen, uploadprocessen te versnellen, cache processen te versnellen, processen te a-synchronizeren van elkaar, cache te versnellen en beschermen en nog veel meer. Op de juiste manier ingezet wederom een belangrijk onderdeel van onze performance stacks voor maximale Magento® performance en stabiliteit.


Graag ontwikkelen we projecten waarbij al deze high tech facetten aan bod komen. We houden van innovatie, vooruitstrevende shops ontwikkelen waarbij usability, stabiliteit, inovatie en vindbaarheid centraal staan. We gaan graag het gesprek met u aan voor uw project en adviseren wat het beste voor uw situatie toegepast kan worden.

We zijn op zoek naar ondernemers die graag met een 'Angular JS' One Page webshop aan de slag willen gaan. Deze techniek is zeer nieuw en zal in de toekomst de nieuwe standaard worden. Het zullen zeer tijdrovende projecten worden die hierdoor dus duurder zijn dan een standaard webshop. Bent u een ondernemer die wil investeren in een innovatieve hypermoderne webshop die de concurrentie ver voorbij gaat? Bespreek dan met ons de mogelijkheden voor ANGULAR JS met Bootstrap op Magento®, in combinatie met de andere hypermoderne technieken die u hier hebt leren kennen.


Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies voor uw project:

Contacteer ons
Snel contact met een van onze specialisten
THE NETHERLANDS (HQ)
Leonard Springerlaan 35, 9727 KB
Groningen (Netherlands)
+31 (0)50 711 9940
VAT: NL 852998521B01
Chamber of Commerce: 58348646
SPAIN
Calle Jabea 18, 29631,
Benalmádena Costa (Malaga)

* Vereiste velden