Wij bieden een breed scala aan Magento® diensten:

 Responsive design

Magento<sup>®</sup> template design en ontwikkeling

Magento® responsive template design

Voor het omzetten van uw eigen design naar een functioneel Magento® template, volledig opgezet met zoekmachine vriendelijkheid in gedachten, bent u bij Interactivated aan het juiste adres.

Een template vormgegeven aan de hand van uw persoonlijke voorkeuren, of wellicht een bestaand template modificeren naar uw wensen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Waar u ook voor kiest, met onze professionele dienstverlening komen we altijd snel tot het beoogde resultaat!


Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en hebben ons direct toegelegd opresponsive designs.Hiermee werkt uw template direct voor alle soorten apparaten; laptop/pc, mobiele telefoons, tablet pc's etc. U hebt dus geen 2e template nodig voor andere apparaten en de bezoeker zal altijd direct een optimale weergave krijgen. het template zal zichzelf geheel anders indelen bij verschillende formaten op geheel dynamische wijze. Producten die naast elkaar staan komen onder elkaar te staan, menu items veranderen of worden ingedeeld in een speciale mobiele menu balk etc.

Magento<sup>®</sup> support
Gespecialiseerde Magento® support 

Beschikt u al over een Magento® webwinkel en zijn er uitbreidingen nodig? Of zit u met een gestrand project en de handen in het haar? Kies dan voor onze professionele Magento® service. Magento® heeft geen geheimen voor onze programmeurs! Wij zijn u altijd snel en vakkundig van dienst bij al uw verzoeken voor het Magento® platform. Neem contact op voor een offerte op maat!

Wij waren één van de eerste ontwikkelaars voor Nederland en België met volledige specialisatie op het Magento® platform. Hierdoor hebben we zeer ruime ervaring opgebouwd over de jaren welke wij graag met u delen.

Maak gebruik van onze professionele Magento® support. Neem contact op of vraag een offerte aan voor meer informatie. 

Magento<sup>®</sup> module ontwikkeling
Magento® module ontwikkeling (Extensies)

Zou uw webwinkel perfect zijn met die ene extra functionaliteit? Maar geen module op de markt die volstaat aan uw exacte wensen? Laat een module op maat ontwikkelen door Interactivated. We kunnen aan alle mogelijke verzoeken voldoen. Geen opdracht te complex en tegen zeer gunstige tarieven.

 

Betaalmethodes Nederland voor Magento<sup>®</sup>
Payment providers en logistieke integraties

Zonder goede betaal en verzendlogica geen goede webwinkel! Wij zijn bekend met alle grote PSP's (Payment service providers) en kunnen u snel van dienst zijn bij de integratie van betaalmethodes als iDeal, Bancontact (Mr Cash), Giropay, Sofort, Direct ebanking, Paypal, Mastercard, Visacard, Amex, Afterpay, Achteraf betalen, Acceptgiro, Rembours en meer.

Voor de verzendkosten kan er op diverse manieren worden gewerkt zoals een volledige automatisering, standaard tarieven voor landen, een matrix werkend met gewicht VS bestemming en meer. Ook is Interactivated officieel partner van Cargowiz, dé best geautomatiseerde logistieke oplossing voor uw webwinkel.Contacteer ons voor meer informatie en een vrijblijvende aanbieding op maat.

Magento<sup>®</sup> webhosting
Magento® webhosting - De beste basis voor een snelle webwinkel

Magento® is een zeer zwaar platform dat veel vereist van uw server. Het is daarom aan te raden niet voor het eerste het beste webhostingpakket te kiezen, maar een goede Magento® geoptimaliseerde webserver te kiezen. Wij beschikken over dedicated servers die volledig zijn geoptimaliseerd voor gebruik met Magento® en werken samen met partners welke geoptimaliseerde cluster hosting en dedicated hosting aanbieden voor Magento®. In overleg kunnen we de mogelijkheden bespreken en u adviseren in de juiste keuze. Tijdens de ontwikkeling wordt uw shop ondergebracht op onze servers zodat de keuze pas gemaakt hoeft te worden wanneer de webwinkel gereed is voor gebruik.

Voor onze gespecialiseerde Magento® optimalisatie en server inrichting zie:
http://www.interactivated.nl/magento-performance-setup

Magento<sup>®</sup> SEO
Magento® zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zonder goede vindbaarheid dus ook geen bekendheid of inkomsten. Magento® is in de basis het meest afgestemde pakket op alle mogelijkheden van Google maar er komt een expert bij kijken om dit volledig en goed in te richten. De Google richtlijnen zijn in de afgelopen tijden fors gewijzigd en er zijn tal van zaken waar rekening mee gehouden dient te worden. Laat ons uw webwinkel optimaliseren en vervolgens omhoog werken in de resultaten met een gerichte linkbuilding campagne.

 

Vertalingen voor Magento<sup>®</sup> - Magento<sup>®</sup> translations Dutch
Vertalingen en invoer in uw webwinkel

Uw webwinkel uitbreiden met meerdere talen om ook in het buitenland meer verkopen te genereren? Laat ons de meertalige winkel professioneel voorbereiden zodat u ook echt gevonden kunt worden. Daarnaast beschikken we over vele professionele vertalers voor vrijwel alle grote talen. We kunnen de volledige content van uw webwinkel tegen gunstig tarief vertalen en direct voor u invoeren en importeren!

 

Facebook shop voor magento
Facebook integratie en andere social media in Magento®

Social Media is heden ten dage onmisbaar voor de moderne webwinkel. We bieden tal van mogelijkheden varierend van Facebook likes op uw pagina, uw profielen linken, het opmaken van uw profielpagina's, genereren van likes op facebook, het opstarten van een winkel op Facebook gekoppeld aan uw Magento® webwinkel, Twitter feeds, Facebook vrienden op uw webwinkel en meer.

 

Magento<sup>®</sup> module KiyOh Reviews
Magento® module KiyOh Reviews

KiyOh.nl-gebruikers kunnen met deze plug-in automatisch klantbeoordelingen verzamelen, publiceren en delen in social media. Wanneer een klant een bestelling heeft gemaakt in uw Magento® Shop, wordt een e-mail uitnodiging automatisch na een paar dagen verstuurd om u te beoordelen. De e-mail wordt uit naam en e-mailadres van uw organisatie gestuurd, zodat uw klanten u herkennen. De e-mail tekst is aanpasbaar en bevat een persoonlijke en veilige link naar de pagina om te beoordelen. Vanaf nu worden de beoordelingen dus automatisch verzameld, gepubliceerd en gedeeld. Dat is nog eens handig!

Maar ook B2B webshops, high performance webshops, multistores, volledige maatwerk winkels en nog veel meer.  U hebt een idee voor Magento®? Wij kunnen het realizeren!

Contacteer ons
Snel contact met een van onze specialisten
THE NETHERLANDS (HQ)
Herestraat 106, 9711LM,
Groningen (Netherlands)
+31 (0)50 711 9940
VAT: NL 852998521B01
Chamber of Commerce: 58348646
Eastern Europe
SPAIN
Calle Jabea 18, 29631,
Benalmádena Costa (Malaga)

* Vereiste velden