Magento expert

Magento experts
voor alle mogelijke Magento wensen

 

Interactivated is de Magento expert voor alle mogelijke verzoeken omtrent het Magento®platform. Gespecialiseerd in maatwerk oplossingen voor webwinkels die sneller en beter presteren. Vandaar ons motto "High performance, fast service".

Wij zijn u graag van dienst bij het gehele project van A tot Z. Advies, design, logo, ontwikkeling, modules, maatwerk, zoekmachine optimalisatie, online promoties en alles wat er bij komt kijken. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies en offerte van een Magento specialist. Een Magento® webwinkel kan op maat samengesteld worden voor vrijwel ieder budget en alle mogelijke wensen.

U zoekt een partij die Magento 1 en 2 door en door kent? Die snel communiceert en adequaatacties onderneemt? Zoek niet langer en contacteer ons vandaag nog.


Enkele van onze Magento®expert diensten;

 

 

Professionele webwinkels

Wij zijn gespecialiseerd in Ecommerce en de beste keuze voor een moderne webwinkel is zonder twijfel Magento 2®. Geen ander platform biedt de krachtige sales capaciteit, functionaliteit en stabiele basis voor maatwerk ontwikkeling als het marktleidende Magento® platfrom. Onze diensten voldoen aan alle eisen voor bedrijven die al met Magento®werken (en alle andere Ecommerce platformen) of een nieuwe webwinkel willen beginnen.

We hebben perfecte pakketten samengesteld voor ieder budget. Of stellen graag een compleet pakket op maat samen voor uw bedrijf.

Lees verder
 

Responsive Magento design

Interactivated werkt alleen met de beste designers en inhouse developers. Dag in, dag uit is onze ervaren design crew aan de slag met responsive ecommerce designs die onze klanten de voorsprong geven op hun concurrenten.

 

SEO optimalisatie en social media

Absoluut een van de meest belangrijke aspecten voor elke website en webwinkel is het verkeer. Hoe mooi Uw site ook is, zonder bezoekers heeft u er niets aan.

De wereld van zoekmachine optimalisatie (SEO) is enorm veranderd in het afgelopen jaar, vooral door de veranderde algoritmes bij Google. SEO bedrijven die gebruikmaken van offshore bedrijven in India, china en andere lage lonen landen merkten al een enorme daling in hun resultaten. Om deze reden werken wij alleen met de beste lokale specialisten en bereiken daarmee het beste resultaat.We zijn gespecialiseerd in de 'on page' optimalisatie. Want een goed scorende site begint immers bij een 'goede site'. Niet bij linkbuilding. Voor alle aspecten staan we u vakkundig bij.

Lees verder
 

Maatwerk module ontwikkeling

U zou uw webwinkel graag uitbreiden met een nieuwe functionaliteit, maar krijgt de juiste module er maar niet voor gevonden? Bespreek uw wensen met onze Magento® experts en we brengen snel een offerte uit voor de ontwikkeling op maat.

We ontwikkelden reeds honderden maatwerk functionaliteiten voor webwinkels waarbij te alle tijden de officiele Magento®standaard wordt gevold en er op modulaire basis wordt gewerkt. Zie ook onzemodule pagina voor enkele modules die we commercieel hebben uitgebracht.

Lees verder

 

High performance servers voor Magento

Een van onze voornaamste specialisaties betreft wel High performance servers inrichten voor Magento®. Met jaren ervaring in het optimaliseren van Magento® webwinkels, het opknappen van slechte Indiaase codes, het optimaliseren van servers kunnen we als geen ander meepraten over hoe je een Magento® shop echt snel maakt.

Als resultaat van deze inspanningen in de voorbije jaren hebben we inmiddels onze eigen 'High performance stack' voor Magento®ontwikkeld waarmee s'Werelds allerhoogste prestaties bereikt worden met Magento®webwinkels. Tot zelfs onder 30Ms per pagina!

Bezoek onze performance pagina voor meer informatie/Zie ook onze website: www.magespeed.nl

Lees verder

 

POS Systeem gekoppeld aan uw Magento webwinkel

Na vele jaren arvaring met het testen van oplossingen voor een naadloze integratie tussen webwinkel en betrouwbaar ERP/CRM systeem, bleek er geen perfecte oplossing te bestaan. Wij hebben besloten dit samen met ShopIT zelf te gaan ontwikkelen. En met succes, we hebben nu een compleet pakket inclusief hardware zoals labelprinters en touchscreen store terminals en software zoals WMS, volledige boekhoudkundige oplossingen en meer.

Alles 100% gekoppeld aan Uw Magento®webwinkel.

Lees verder
 

Er komt wat bij kijken:

Bij het opzetten van uw nieuwe webwinkel komt veel kijken. Aan uw kant moet er zorg gedragen worden voor een goed assortiment, content, het logistieke proces en de inkoop, goede afspraken met leveranciers, een goed plan voor het promoten van uw site en een goed beeld vormen van de gewenste stijl en de /doelgroep die u gaat bedienen. Interactivated is u graag van dienst bij het advies dat bijdraagt aan de juiste beslissingen. Een goed begin is immers het halve werk.

Aan de andere kant is er het design en de ontwikkeling zelf. Een passend design waarmee u direct in de smaak valt en het vertrouwen wint bij uw doelgroep. Een goede keuze uit functionaliteiten en modules die de gewenste meerwaarde en gebruiksgemak bieden voor uw webwinkel en een professionele aanpak vanaf de basis die een goed functionerende en makkelijk uit te breiden webwinkel garanderen voor nu en de toekomst.

Lees verder
Contacteer ons
Snel contact met een van onze specialisten
THE NETHERLANDS (HQ)
Leonard Springerlaan 35, 9727 KB
Groningen (Netherlands)
+31 (0)50 711 9940
VAT: NL 852998521B01
Chamber of Commerce: 58348646
SPAIN
Calle Jabea 18, 29631,
Benalmádena Costa (Malaga)

* Vereiste velden