High performance servers voor Magento®

 
Magespeed
 

Performance is een van de pilaren voor iedere serieuze webshop. Een snellere webshop werkt prettiger en zonder vertraging bij iedere klik is de gemiddelde order waarde hoger en haken minder bezoekers af voor de bestelling is afgerond. Dit betekend dus meer waarde per order en meer conversies.

 

Magespeed: onderdeel van “Interactivated eCommerce”

Interactivated Ecommerce specialiseert al jaren in het ontwikkelen van kwalitatieve Magento® webwinkels en modules die sneller presteren dan de producten van de concurrent. Vandaar de pay-off “High performance, Fast service”. 

Nu komen we met een apart label voor het performance product dat hier uit voort is gekomen, “MageSpeed”. De high performance stack die speciaal voor Magento® werd ontwikkeld en ’s werelds hoogste performance voor Magento® webwinkels waarborgt. 

Zie bijvoorbeeld www.peperzaden.nl als recente case. Er worden momenteel shops opgezet in Australie, America en diverse locaties in Europa waarmee vanaf al deze locaties ter wereld ook optimale performance gemeten kan worden voor de performance stack. Ook de afstand tussen de host en de bezoeker is een factor die mee telt in de millisecondes.

peperzaden

Performance metingen

peperzaden performance

De beste technologieen gebundeld:

De performance stack is de bundel van technologieën die we hebben samengesteld en geoptimaliseerd voor Magento®

Deze stack bestaat uit:

 • Amazon AWS cloud hosting
 • Nginx http server (reverse proxy)
 • PHP7
 • Pagespeed uitbreiding voor Nginx
 • Hiphop Virtual Machine (HHVM)
 • Varnish Cache
 • MageSpeed Varnish connector
 • REDIS
 • PHP-FPM
 • HTTP/2
 • Gratis SSL certificaat van Let\'s Encrypt
 • Onze eigen technologieën “secret ingredients” 
 • Afzonderlijke database, webserver en file server. (Alleen voor multiserver)
 • Automatisch bijschalen extra PHP-FPM instances / Elastic load balancing (Alleen voor multiserver)
HHVM

Al deze componenten zijn door ons geoptimaliseerd voor gebruik met Magento® en perfect afgestemd op elkaar. Met de aanvulling “Pagespeed voor Nginx” worden tevens de server responses geminimaliseerd voor html, javascript, css en afbeeldingen.

Alles samen geeft dit een verbazingwekkende totale performance waarbij webwinkels laadtijden kunnen bereiken die zelfs onder de 30 MS per pagina uitkomen!

Responsive magento

 
 

Zorgeloos, eenvoudig:

Alles wordt geregeld voor de klant. Men hoeft alleen maar een Amazon account aan te maken en wij doen de rest. We zetten de juiste ‘Instance’ op binnen Amazon AWS en richten deze in met onze performance stack. We verhuizen de bestaande webwinkel naar deze nieuwe locatie en zorgen voor alle finetuning. Hierna wordt de site volledig getest en eventuele problemen verholpen die ontstaan op de nieuwe techniek. Zodra de klant ook alles heeft getest en ook aan hun kant geen problemen worden geconstateerd migreren we voor een laatste maal de database en kan de website, zonder downtime tussentijds, live gaan vanaf de nieuwe locatie.

 

Verrassend voordelig:

Een high performance stack is dan wel een eenmalige investering. Maar deze betaald zich al snel terug. Enerzijds is het gewoon voordeliger dan een simpele VPS server of geoptimaliseerde Magento® hosting. Anderzijds wordt er met de tijd meer traffic gegenereerd vanwege de hogere waardering door zoekmachines, haken er minder bezoekers af en kopen mensen gemiddeld meer. De eenmalige investering is daarmee dus al snel terugverdiend.

 

Responsive magento

Een snellere webshop betekend meer rendement!

Uit onderzoek van Walmart kwamen de volgende resultaren naar voren:

Performance setup
Performance setup
Performance setup

Bezoek de Magespeed website - Onderdeel van Interactivated Ecommerce 

Onderstaande Magento® webwinkels kunt u testen voor een goed beeld van onze optimalisatie werkwijze die al tot daverende snelheden en conversie verhogingen heeft gezorgd.

Contacteer ons
Snel contact met een van onze specialisten
THE NETHERLANDS (HQ)
Leonard Springerlaan 35, 9727 KB
Groningen (Netherlands)
+31 (0)50 711 9940
VAT: NL 852998521B01
Chamber of Commerce: 58348646
SPAIN
Calle Jabea 18, 29631,
Benalmádena Costa (Malaga)

* Vereiste velden