Er is altijd werk aan de webwinkel.

U zoekt echte Magento specialisten? De vakmensen van Interactivated staan u iedere dag van de week bij in het ondersteunen en realiseren van uw online succes. Met een groot team van enthousiaste professionals die ecommerce ademen. Waarbij sterke communicatie, kwaliteit en service voorop staan.

Of het nu gaat om een fysieke stenen winkel in de straat, of uw online winkel. Er is altijd werk aan de winkel. In tegenstelling tot de stenen winkel hebt u zeer regelmatig gedegen specialisten nodig om uw online winkel goed te onderhouden en bij de tijd te houden.

Ervaring maakt vakmensen:

 

Bij interactivated is uw nieuw te ontwikkelen webwinkel, of reeds bestaande webwinkel in goede handen. Ons team is samengesteld uit een 25-tal specialisten waarmee we beschikken over alle expertises als het aankomt op Magento project realisatie en support. We zijn bedreven in ieder aspect van deze specialisatie en voeren ons werk tot in de puntjes uit.

Ons team en onze systemen zijn geoptimaliseerd voor Magento®, voor de meest accurate werkwijze en optimale controle over kwaliteit. En daar hebt u natuurlijk profijt van. Een werkwijze waar in met u wordt meegedacht, die ontzorgt, die misopvattingen en fouten in uitvoering voorkomt. Hebt u interesse in de fijne details? Ga het gesprek met ons aan en we vertellen u er alles over.

 

Ons Magento® team bestaat uit de volgende segmenten:

Kennismakingsgesprek:

Het kaf van het koren scheiden kan moeilijk zijn bij het kiezen van de beste partij voor uw project. Voor een doorgewinterde webwinkel beheerder is het makkelijker om te vergelijken met ‘wat ik zeker niet wil’ en wat er wordt aangeboden door partijen.

Graag gaan we het kennismakingsgesprek met u aan waar in we u laten kennis maken met wie we zijn en wat we doen, hoe we het verschil kunnen maken voor uw bedrijf. Wat uw specifieke wensen en ideeën zijn en hoe we hier het beste vorm aan kunnen geven.

Persoonlijk:

Vanaf het begin wordt er nauw contact gehouden met de project manager, die u zorgeloos door alle fases en stappen van een project voor u op maat zal begeleiden. Iemand die alle ins en outs van uw project kent en u goed op de hoogte houdt over alles dat er lopende is omtrent uw verzoeken.

Voor iedere specialisatie is er tevens een direct aanspreekpunt mogelijk om korte lijnen te waarborgen, en bezoekt de Sales, SEO, design of usability specialist u graag op locatie. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in Groningen, waar de koffie voor u klaar staat.

Ervaring maakt vakmensen:

 

Perfecte vormgeving en Usability:

Usability, Usability…. u zult het vast veel horen. Het nadenken over hoe uw webwinkel beter wordt dan die van de concurrent en hoe ervoor gezorgd kan worden dat het gebruiksgemak centraal staat voor uw bezoekers. Onze designer werkt dagelijks aan geweldige ecommerce projecten en heeft de ervaring en kennis om uw project helemaal van deze tijd te maken. Het talent om ineens een schot in de roos te geven. Iemand waar u op een prettige manier direct mee kunt sparren in uw eigen taal en volledig volgens de nieuwste richtlijnen op gebied van usability, responsiveness, seo en de laatste trends werkt voor een optimaal resultaat. Hierbij werken we graag op voorhand volledige HTML uit voor projecten zodat u op voorhand ziet wat er nu precies ontwikkeld wordt en hoe het dan precies zal werken.

Voor iedere specialisatie is er tevens een direct aanspreekpunt mogelijk om korte lijnen te waarborgen, en bezoekt de Sales, SEO, design of usability specialist u graag op locatie. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in Groningen, waar de koffie voor u klaar staat.

Snelheid

Snelheid is natuurlijk een zeer belangrijke factor. En al helemaal nu dit tevens een ranking factor is geworden. Goed dan om te weten dat Interactivated de aller snelste Magento® prestaties ter wereld garandeerd met onze innovatieve producten en diensten. Webshops die onder 30MS per pagina presteren behoren tot de mogelijkheden. Lees verder.

De webshop staat! Wat nu?

Na een prettig verloop van uw project bent u online en kunt u er tegen aan. Maar wat nu? Hoe krijgen we nu die stroom bezoekers naar de site? Bij Interactivated kunnen we u ook na het live gaan met uw website perfect ondersteunen in zaken als Affiliate netwerken, Google Adwords, organische SEO optimalisatie en andere mogelijkheden om te adverteren online. Hiervoor hebben we veel kennis in huis, maar werken we tevens al jaren samen met de beste partijen van Nederland.

Meer weten?

Wilt u ook aan de slag met een enthousiast team echte ecommerce professionals die houden van snelheid, duidelijkheid en een perfect resultaat? Neem contact met ons op via onderstaand formulier:

Contacteer ons
Snel contact met een van onze specialisten
THE NETHERLANDS (HQ)
Herestraat 106, 9711LM,
Groningen (Netherlands)
+31 (0)50 711 9940
VAT: NL 852998521B01
Chamber of Commerce: 58348646
Eastern Europe
SPAIN
Calle Jabea 18, 29631,
Benalmádena Costa (Malaga)

* Vereiste velden