donderdag 19 oktober 2017 10:00:00 Europe/BerlinHet is een begrijpelijke situatie. Je hebt besloten dat je een online shop wil openen, dus die vraag is er niet meer. Maar nu moet je beslissen: op welk platform bouw ik het fundament van mijn bedrijf? Wordt het WordPress of Magento?

Het is het waard om hier even de tijd voor te nemen. Het is nl. niet iets wat je later nog makkelijk kunt wijzigen. Maar wees gerust: als je de factoren die we in dit artikel belichten in overweging neemt, zal je een weloverwogen besluit kunnen nemen waarvan je later geen spijt krijgt.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Ronald

dinsdag 17 oktober 2017 10:00:00 Europe/Berlin

Als eigenaar van een webshop weet je dat ieder klant telt. Het is belangrijk om een ultieme gebruikerservaring te creëren zodat mensen terugkomen en nog meer producten van je kopen. Een goede manier om dit te doen is met uitbreidingsmodules die het uiterlijk en de functionaliteit van jouw website verbeteren.

Als eigenaar van een webshop weet je dat ieder klant telt. Het is belangrijk om een ultieme gebruikerservaring te creëren zodat mensen terugkomen en nog meer producten van je kopen. Een goede manier om dit te doen is met uitbreidingsmodules die het uiterlijk en de functionaliteit van jouw website verbeteren.

Een goed ontworpen uitbreiding kan de webshop, in positieve zin, volledig veranderen. Laten we kijken naar 10 geweldige en veelal gratis uitbreidingsmodules voor Magento die je kunnen helpen om het beste uit jouw online bedrijf te halen.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Ronald

donderdag 12 oktober 2017 10:00:26 Europe/Berlin

From planning and development, through to analyzing app usage, every part of your strategy needs to be on point if you’re going to get those all-important downloads.
 
In 2008 introduceerde Apple de App Store aan de wereld. Sindsdien hebben bedrijven ruim 2,2 miljoen apps in de App Store uitgebracht, wat betekent dat de concurrentie aanzienlijk is.

Dat is beangstigend voor een kleine onderneming, en daarom zal je een goed uitgedachte app-strategie moeten bedenken, wil je enige kans van slagen hebben. Van planning en ontwikkeling tot het analyseren van appgebruik, ieder onderdeel van je strategie moet een schot in de roos zijn voor het verkrijgen van die o zo belangrijke downloads.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Ronald

So you have a successful Magento eCommerce store, but it isn’t optimized towards mobile devices.
 
Dus je hebt een succesvolle Magento e-Commerce webshop. Maar deze is niet geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Terwijl je nog steeds genoeg verkoopt, mis je een groot gedeelte van de markt.

Je kunt dit gedeeltelijk oplossen door een responsive website te bouwen die zowel op mobiele apparaten als op een desktop prima functioneert. Echter, je moet ook een mobiele app aanbieden om jouw klanten zoveel mogelijk keuze te geven.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Ronald

When thinking about strategies for developing a web store, we tend to consider two main options, much like we would for a website

Als we nadenken over strategieën voor het ontwikkelen van een webshop, hebben we de neiging om twee basisopties tegen elkaar af te wegen, net zoals we doen voor een website: een template- versus een maatwerk ontwerp. Eigenlijk is er nog een andere optie, die tussen de vorige twee inligt. Deze derde optie is een modulair ontwerp. Een modulair ontwerp kan noemenswaardige voordelen hebben, afhankelijk van het type en de grootte van de website die we bouwen.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Ronald

dinsdag 3 oktober 2017 10:00:30 Europe/Berlin

So, let’s say you’re starting your own business or a small company, and you’ve decided to get your own website as part of the business plan. In essence, you have two alternatives.

Laten we aannemen dat je een eigen onderneming of klein bedrijf bent gestart en besloten hebt dat daar een eigen website bij hoort. In wezen zijn er twee keuzes. De eerste is, om zelf een website te bouwen, gebaseerd op een template, of iemand binnen je team te zoeken die dat voor je doet. De tweede is, om een gespecialiseerd bedrijf in te huren die de website op maat voor je bouwt.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Ronald

donderdag 21 september 2017 10:00:36 Europe/Berlin

One thing customers value the most in eCommerce websites is the convenience of shopping from their own home.

Datgene wat klanten het meest waarderen aan e-commerce websites is het gemak van het winkelen vanuit de luie stoel. Het is tenslotte veel makkelijker dan dat je naar buiten moet en gangpad na gangpad in een winkel moet afstruinen, terwijl men nu zelfs meerdere winkels tegelijk kan bezoeken om de producten te kopen die men nodig heeft. Maar als jouw webshop niet voldoet aan de standaard van de bezoekers, of erger, als de functionaliteit wordt ontkracht door bugs, zullen ze naar een andere webshop gaan om de spullen te kopen die ze nodig hebben. Hierdoor verlies je de klandizie aan de concurrentie.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Ronald

dinsdag 19 september 2017 10:00:40 Europe/Berlin

It doesn’t matter what type of website you’re running – if it doesn’t have a high ranking on popular search engines, people will have trouble finding it.

Het maakt niet uit wat voor soort website je hebt – als deze niet hoog scoort bij de populaire zoekmachines, vinden mensen de website niet. Dit geldt met name voor e-commerce websites, en zeker als je een nieuwkomer bent die probeert nieuwe klanten te bereiken.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Ronald

donderdag 14 september 2017 10:00:24 Europe/Berlin

Magento is a powerful platform for eCommerce startups and other new businesses.

Magento is een krachtig platform voor eCommerce starters en andere nieuwe bedrijven. Het combineert een robuust maar intuïtief backend met een aantrekkelijk, goed op maat te maken frontend. Het resultaat is een geweldige gebruikerservaring, zowel voor klanten als winkeleigenaren.

Het is dan ook geen verrassing dat Magento ruim 40% van eCommerce winkels wereldwijd aanstuurt. Merken als Coca-Cola, Burger King, Tom Dixon, of Charlotte Tilbury gebruiken allen Magento.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Ronald

dinsdag 12 september 2017 10:00:39 Europe/Berlin

You’ve invested a lot of time and at least some money in the development of your app.

Je hebt veel tijd en ook geld gestoken in de ontwikkeling van jouw app. Je hebt alle fouten verwijderd en de app is eindelijk klaar om uitgebracht te worden. Hier komt echter het punt: als je niet op de juiste manier reclame weet te maken voor je app, zal hij waarschijnlijk niet slagen – zelfs als het de beste app ooit gemaakt is. Veel goede producten zijn genegeerd door het publiek, enkel omdat hun makers niet wisten hoe ze op de juiste manier gepresenteerd moesten worden. Ondanks hun kwaliteiten, waren zij niet in staat om een plaatsje in een zeer concurrerende markt te veroveren.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Ronald

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 59

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Contacteer ons
Snel contact met een van onze specialisten
Interactivated Ecommerce Netherlands
Herestraat 106,
9711 LM Groningen
Nederland
Postbus 5171
9700 GD Groningen
Nederland
+31(0)50 711 9940
KVK: 58348646
BTW: NL 852998521B01

* Vereiste velden