donderdag 14 september 2017 10:00:24 Europe/Berlin

Magento is a powerful platform for eCommerce startups and other new businesses.

Magento is een krachtig platform voor eCommerce starters en andere nieuwe bedrijven. Het combineert een robuust maar intuïtief backend met een aantrekkelijk, goed op maat te maken frontend. Het resultaat is een geweldige gebruikerservaring, zowel voor klanten als winkeleigenaren.

Het is dan ook geen verrassing dat Magento ruim 40% van eCommerce winkels wereldwijd aanstuurt. Merken als Coca-Cola, Burger King, Tom Dixon, of Charlotte Tilbury gebruiken allen Magento.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Ronald

dinsdag 12 september 2017 10:00:39 Europe/Berlin

You’ve invested a lot of time and at least some money in the development of your app.

Je hebt veel tijd en ook geld gestoken in de ontwikkeling van jouw app. Je hebt alle fouten verwijderd en de app is eindelijk klaar om uitgebracht te worden. Hier komt echter het punt: als je niet op de juiste manier reclame weet te maken voor je app, zal hij waarschijnlijk niet slagen – zelfs als het de beste app ooit gemaakt is. Veel goede producten zijn genegeerd door het publiek, enkel omdat hun makers niet wisten hoe ze op de juiste manier gepresenteerd moesten worden. Ondanks hun kwaliteiten, waren zij niet in staat om een plaatsje in een zeer concurrerende markt te veroveren.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Ronald

donderdag 7 september 2017 10:00:00 Europe/Berlin

The ability to engage directly with customers is one of the biggest advantages that brick and mortar stores have over webstores.

De mogelijkheid om direct met klanten betrokken te zijn, is één van de grootste voordelen die fysieke winkels hebben ten opzichte van webwinkels. Het is echter niet onmogelijk om je gebruikers enthousiast te maken als je een klein bedrijfje met een website bent. Je moet alleen iets anders werken.

Hier gaan we kijken naar enkele geweldige tips voor kleine bedrijven die de betrokkenheid van hun gebruikers willen verbeteren voor hun Magento webwinkels.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Ronald

dinsdag 5 september 2017 10:00:00 Europe/Berlin

In app development – as in every other area – the road to success starts with an original idea.

Bij in-app ontwikkeling begint – net als ieder ander gebied – de weg naar succes met een origineel idee. Afhankelijk van hoe complex dat idee is, zul je soms geld moeten investeren naast alle uren die je zult uitgeven aan het ontwikkelen en testen van je app. Geld verzekeren voor het ontwikkelingsproces was voorheen erg ingewikkeld en kon leiden tot falen. Gelukkig is dit verleden tijd dankzij crowdfunding.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Ronald

Why are some web stores amazingly popular while others never take off?

Waarom zijn sommige webwinkels geweldig, waar anderen nooit van de grond kwamen? Komt het doordat ze betere producten en betere marketing hebben?

Veel shoppers (71%) geloven dat zij online een betere deal krijgen dan in winkels. Wereldwijd spendeert 65% van online shoppers 30 minuten of meer aan het vergelijken van producten voordat ze een keuze maken. Voor hen is het gemakkelijk om van de ene naar de andere winkel te gaan.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Ronald

dinsdag 29 augustus 2017 10:00:00 Europe/Berlin

A well-developed mobile app that keeps users engaged is just what you need.

Ben je op zoek naar een sterke, nieuwe manier om je merk te promoten? Zonder vervelende advertenties of de hoge kosten van traditionele marketing? Een goed ontwikkelde mobiele app houdt gebruikers betrokken en is precies wat je nodig hebt.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Ronald

donderdag 24 augustus 2017 10:00:00 Europe/Berlin

releasing the app to popular online stores and getting as many people as possible to download it and use it.

Je hebt de afgelopen maanden besteed aan het ontwerpen, bouwen, en perfectioneren van je app.

Nu komt het meest uitdagende deel van jouw taak: de release van de app naar populaire online stores en zorgen dat zoveel mogelijk mensen de app downloaden en gebruiken. Dit is waar het prijsmodel in het geding komt. Als dit deel je goed afgaat, zul je het recht verdiend hebben om de app een succes te noemen.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Ronald

dinsdag 22 augustus 2017 10:00:00 Europe/Berlin

Webstore owners have a lot of options to choose from when building their websites.

Eigenaars van webwinkels hebben veel opties op uit te kiezen bij het bouwen van hun websites. De keuze van een content management systeem (CMS) is een cruciale. Kies de verkeerde en je zult niet zoveel controle over je website hebben als je zou willen.

Magento hoort onder de beste keuzes. Het CMS voorziet momenteel miljoenen webwinkels, waardoor het de nummer één eCommerce CMS is die er is.

Er zijn diverse redenen te benoemen. Hier zullen we een kijkje nemen in de tien beste redenen waarom je in 2017 een Magento webwinkel moet bouwen.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Ronald

Redesigning a website offers several challenges that you won’t face when building a site from scratch.

Het opnieuw ontwikkelen van een website biedt diverse uitdagingen die je niet hebt bij het maken van een website uit het niets. Met een nieuwe website kun je de volledige controle over het plannen nemen. Het eindresultaat moet er uit komen zoals je het zou willen.

Nieuwe designs verschillen doordat ze zich speciaal richten op het oplossen van specifieke problemen. Wellicht is de site gedateerd en zijn concurrenten vooruit gegaan. Of de website werkt niet zoals het zou moeten en mis je omzet.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Ronald

dinsdag 15 augustus 2017 10:00:44 Europe/Berlin

Every mobile app development project comes with its own challenges.

Ieder project van mobiele appontwikkeling brengt haar eigen uitdagingen met zich mee. Ook zijn er veel problemen die je bij ieder project tegen komt. Hoe je deze problemen confronteert, zal het succes van het project bepalen.

Laten we kijken naar de vijf meest gebruikelijke problemen en, nog belangrijker, wat je kunt doen om ze op te lossen.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Ronald

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 51

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Contacteer ons
Snel contact met een van onze specialisten
Interactivated Ecommerce Netherlands
Herestraat 106,
9711 LM Groningen
Nederland
Postbus 5171
9700 GD Groningen
Nederland
+31(0)50 711 9940
KVK: 58348646
BTW: NL 852998521B01

* Vereiste velden