All web store owners out there know that design is one of the most important aspects of your website as far as conversions are concerned.

Alle webshop eigenaren weten dat het ontwerp één van de belangrijkste aspecten van een website is, als we naar conversies kijken. Jouw pagina’s kunnen bijvoorbeeld razendsnel laden en zeer functioneel zijn, maar als het ontwerp niet van hetzelfde niveau is zal het bezoekers ontmoedigen om iets van je te kopen.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Ronald

maandag 20 november 2017 10:00:00 Europe/Berlin

Products are the heart and soul of any Magento web store.

Producten zijn het hart en de ziel van een Magento webshop. Natuurlijk wil je dat jouw e-Commerce website een degelijk ontwerp heeft en een afspiegeling is van de identiteit van jouw bedrijf. Maar uiteindelijk komt alles neer op hoe je jouw producten presenteert. Dat is de hoofdreden waarom mensen jouw website bezoeken en je doel zou moeten zijn om zoveel mogelijk bezoekers in kopers om te zetten (conversiepercentage).

Lees meer
Comments | Geplaatst door Ronald

dinsdag 7 november 2017 10:00:00 Europe/Berlin

Some people might think about artificial intelligence (AI) and machine learning as upcoming events that could mean an uncertain future for humankind.

Sommige mensen zien Kunstmatige Intelligentie (KI) en Machine Learning als iets dat komen gaat en een onzekere toekomst kan betekenen voor de mensheid. Maar de waarheid is dat het niet zozeer iets is van de toekomst als wel van het heden.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Ronald

donderdag 2 november 2017 10:00:53 Europe/Berlin

Buying your first premium Magento template? That's great - it means your web store is off to a good start or else meeting expectations.

Koop je jouw eerste premium Magento template? Dat is mooi - het betekent dat jouw webshop een goede start maakt of op een andere manier aan de verwachtingen voldoet. Maar laat je niet meeslepen. Jouw eerste premium Magento template moet geen impulsaankoop zijn.

Professionele Magento templates kunnen erg duur worden, zelfs met een normale licentie. De meeste template shops geven je een geld terug garantie, maar het is beter om risico’s vanaf het begin te beperken.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Ronald

dinsdag 31 oktober 2017 10:10:21 Europe/Berlin

In April this year, security audit company DefenseCode found a zero-day vulnerability in the popular web store platform Magento. This generated a lot of hype, and a lot has been written about it since. Was this threat real? Has it been fixed already? How do Magento users know they are not at risk? We're here to try and shed some light on this issue once and for all.

In April dit jaar vond het beveiligingsbedrijf DefenseCode bij een audit een zero-day lek in het populaire webshop platform Magento. Dit genereerde een enorme ophef en er is sindsdien een hoop over geschreven. Vormde dit lek een reële bedreiging? Was het al gedicht? Hoe weten Magento gebruikers dat ze geen risico lopen? Hieronder proberen we de onduidelijkheden voor eens en voor altijd op te helderen.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Ronald

donderdag 26 oktober 2017 10:00:04 Europe/Berlin

When you want to bring some life to your Magento web store, a well-designed carousel or slider may be a good choice.

Als je jouw webshop wat levendiger wilt maken is een goed ontworpen carrousel of slider een primaoptie. Een slider kan een erg aantrekkelijke aanvulling zijn als je een behoorlijkecollectie afbeeldingen van hoge kwaliteit hebt weten te verzamelen. Ook ziet je site er bij ieder bezoek nieuw uit door de afbeeldingen op natuurlijke wijze te laten rouleren, waardoor de bezoekers het idee hebben dat jouw website dynamisch is en altijd nieuwe content bevat.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Ronald

As you know, the entire online world is becoming more and more oriented toward mobile devices.

Zoals je weet, focust de gehele online wereld zich steeds meer op mobiele apparaten. Maar iets dat je waarschijnlijk nog niet wist: begin 2017 veroorzaakte mobiele apparaten al meer dan 55 procent van al het webverkeer. Dit overstijgt dus al het verkeer dat afkomstig is van desktops, en de trend is, dat dit alleen nog maar gaat stijgen.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Ronald

donderdag 19 oktober 2017 10:00:00 Europe/BerlinHet is een begrijpelijke situatie. Je hebt besloten dat je een online shop wil openen, dus die vraag is er niet meer. Maar nu moet je beslissen: op welk platform bouw ik het fundament van mijn bedrijf? Wordt het WordPress of Magento?

Het is het waard om hier even de tijd voor te nemen. Het is nl. niet iets wat je later nog makkelijk kunt wijzigen. Maar wees gerust: als je de factoren die we in dit artikel belichten in overweging neemt, zal je een weloverwogen besluit kunnen nemen waarvan je later geen spijt krijgt.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Ronald

dinsdag 17 oktober 2017 10:00:00 Europe/Berlin

Als eigenaar van een webshop weet je dat ieder klant telt. Het is belangrijk om een ultieme gebruikerservaring te creëren zodat mensen terugkomen en nog meer producten van je kopen. Een goede manier om dit te doen is met uitbreidingsmodules die het uiterlijk en de functionaliteit van jouw website verbeteren.

Als eigenaar van een webshop weet je dat ieder klant telt. Het is belangrijk om een ultieme gebruikerservaring te creëren zodat mensen terugkomen en nog meer producten van je kopen. Een goede manier om dit te doen is met uitbreidingsmodules die het uiterlijk en de functionaliteit van jouw website verbeteren.

Een goed ontworpen uitbreiding kan de webshop, in positieve zin, volledig veranderen. Laten we kijken naar 10 geweldige en veelal gratis uitbreidingsmodules voor Magento die je kunnen helpen om het beste uit jouw online bedrijf te halen.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Ronald

donderdag 12 oktober 2017 10:00:26 Europe/Berlin

From planning and development, through to analyzing app usage, every part of your strategy needs to be on point if you’re going to get those all-important downloads.
 
In 2008 introduceerde Apple de App Store aan de wereld. Sindsdien hebben bedrijven ruim 2,2 miljoen apps in de App Store uitgebracht, wat betekent dat de concurrentie aanzienlijk is.

Dat is beangstigend voor een kleine onderneming, en daarom zal je een goed uitgedachte app-strategie moeten bedenken, wil je enige kans van slagen hebben. Van planning en ontwikkeling tot het analyseren van appgebruik, ieder onderdeel van je strategie moet een schot in de roos zijn voor het verkrijgen van die o zo belangrijke downloads.

Lees meer
0 Comments | Geplaatst door Ronald

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 66

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Contacteer ons
Snel contact met een van onze specialisten
Interactivated Ecommerce Netherlands
Herestraat 106,
9711 LM Groningen
Nederland
Postbus 5171
9700 GD Groningen
Nederland
+31(0)50 711 9940
KVK: 58348646
BTW: NL 852998521B01

* Vereiste velden