Webshop laten bouwen (Responsive)

Responsive design

Wilt u een professionele webwinkel laten bouwen? Interactivated biedt een persoonlijke en directe aanpak om samen de strijd aan te gaan met de steeds zwaarder verzadigde markt. Samen kijken we naar de succes kansen van uw concept en werken we uw ideeën verder uit. In de huidige verslechterde economie zijn het jaar na jaar de webshops die nog altijd terrein winnen. Blijf niet achter en laat u juist adviseren door onze webmarketeers.

Webwinkels laten ontwikkelen met:

Klik hier voor een overzicht van onze zeer complete Magento® pakketten beginnende bij 695,-

Webshop laten ontwikkelen, marketing strategie bepalen en optimaliseren voor maximaal rendement:

Wij bieden u een compleet pakket van bouw, marketing en optimalisatie. Deze diensten dienen ervoor om uw potentiële klanten beter te bereiken, te interesseren en te converteren (van bezoeker naar klant). Zo ontvangt u meer bezoekers die uw bedrijf en producten meer waarderen en zo meer bestellen. Vraag nu een offerte aan voor ´Webshop laten bouwen´.

Webshop FALKEwinkel
     "Door de optimale samenwerking een enorm succes"
                      Pieter-Geert Snoek, FALKEwinkel.nl

 

Gestructeerde aanpak in stappen en processen:

Het succes van de ontwikkeling van uw webshop valt of staat bij tal van factoren na de ontwikkeling, maar ook tijdens de ontwikkeling is een heldere aanpak en structuur van levensbelang! Uw webwinkel wordt ontwikkeld in fases met een 'scrum & kandan' management. Deze techniek wordt gebruikt door giganten in diverse industriën zoals Disney en Toyota en zorgt ervoor dat ieder aspect van het traject 100% gestroomlijnd en gecontroleerd verloopt.

Met de duidelijke hulp van onze experts perfect overweg kunnen met uw Webshop CMS:

Met de persoonlijke training, Nederlandstalige handleiding van Interactivated, en onze support video's per thema dat u tegen zult komen bij het beheren van uw webshop kunt u probleemloos te werk gaan! Sinds kort zijn we tevens op Youtube aanwezig met een nieuwe reeks Webshop beheer video's:


Klik hier voor een overzicht van onze zeer complete Magento® pakketten beginnende bij 695,-

We werken met de meest cutting edge technieken van dit moment. klik hier voor een overzicht.

Magento® webshop laten bouwen? Neem contact op:

Honderden klanten hebben hun online succes toevertrouwd en bereikt met de expertise van Interactivated en Webmeester. Wilt u ook profiteren van alle voordelen van een full service webdevelopment bureau met specialisme in Magento® ecommerce en ruim 10 jaar ervaring, honderden uitgevoerde projecten en ruim 20 specialisten? Vraag dan direct een offerte aan voor 'Webwinkel ontwikkeling'' via onderstaand formulier, of bel naar 0031 (0)50 711 9940

 

Contacteer ons
Snel contact met een van onze specialisten
Interactivated Ecommerce Netherlands
Herestraat 106,
9711 LM Groningen
Nederland
Postbus 5171
9700 GD Groningen
Nederland
+31(0)50 711 9940
KVK: 58348646
BTW: NL 852998521B01

* Vereiste velden