interactivated

Interactivated is officieel partner van Vuestorefront.io, de leading technologie voor de ontwikkeling van Progressive Web Apps voor e-commerce.

PWA for eCommerce

Met een "PWA" krijgt u een cutting-edge webshop welke sneller presteert dan enige andere technologie op de markt, een mobiele app voor alle soorten mobiele devices, een shop die zelfs werkt wanneer uw bezoeker ineens zonder internet zit of op slecht netwerk, ondersteuning voor push berichten en nog veel meer. Een PWA converteert beter en houdt uw bezoekers langer geïnteresseerd en vaker terugkerend. Een PWA installeert als mobiele app zonder download procedures en kan zelfs opgenomen worden in de App stores.

Node Js

Bij Interactivated zijn we reeds enkele jaren actief in de meest populaire Javascript frameworks zoals React, Vue, Angular en Node. We werken met de toonaangevende frameworks voor Progressive Web Apps zoals PWA Studio, AngularStorefront, Vuestorefront e.a. en kunnen daardoor dan ook een degelijk advies afgeven voor de beste oplossing voor uw project.

PWA Magento

Vuestorefront is op dit moment het meest doorontwikkelde PWA platform dat verbonden kan worden met vrijwel iedere populaire Open Source e-commerce oplossing. Onze favoriete 'stack' is zonder twijfel Vuestorefront i.c.m. Magento2.

Toonaangevend Europees PWA development team

Dmitry Schegolihin

Magento
Frontend Architect

Dmitriy Subbotin

Magento
front-end developer

Alexey Shchur

Technical Director
Senior Magento dev

Denis Derbenyov

Senior Magento full stack
developer / Magento
performance enthusiast

Stas Sargan

Magento back-end developer

Roy van Eijsselsteijn

Magento and Usability
specialist

Polina Kostina

Project manager

Anton Konevskyi

QA specialist

Wilt u meer weten over deze revolutionaire nieuwe technologie en wat het voor uw bedrijf kan betekenen? Leg vandaag nog contact met een van onze specialisten voor een vrijblijvende offerte en advies op maat.

Contacteer ons
Snel contact met een van onze specialisten
THE NETHERLANDS (HQ)
Herestraat 106, 9711LM,
Groningen (Netherlands)
+31 (0)50 711 9940
VAT: NL 852998521B01
Chamber of Commerce: 58348646
UKRAINE
Kostomarivs'ka 13
61002, Kharkiv
SPAIN
Calle Jabea 18, 29631,
Benalmádena Costa (Malaga)

* Vereiste velden