Upgraden naar een responsive template voor Magento®

Het is belangrijk voor een Magento® webstore dat deze ook op mobile deviced goed draait. Steeds meer mensen gebruiken namelijk de tablet of smartphone om websites te bezoeken en dus ook voor online winkelen.

 

Vooral bij het gebruik van webwinkels zijn mensen zeer kritisch, laadsnelheden zijn hier vooral heel belangrijk in. Er wordt namelijk snel afgehaakt als een site te langzaam laadt. Waardoor u mogelijke omzet misloopt, dit zowel direct als indirect. Een slecht functioneerende site zal niet alleen mensen afschrikken van het nu aanschaffen van een product op uw site. Maar ook toekomstige aankopen bij een concurent doen en zelfs vrienden afraden om zaken bij u te doen.

 

Dit is allemaal nog een stukje belangrijker wanneer het gaat om uw site op een mobile device. Klanten hebben in dat geval namelijk minder geduld dan wanneer ze er voor gaan zitten achter de computer en zelfs de mogelijkheid om het in sociale situaties te doen, waardoor meer kans op negatieve mond op mond reclame aanwezig is.

 

Veel mensen ervaren nog steeds dat (te) veel websites:

  • niet snel laden op mobile devices

  • crashen of errors geven op mobile devices

  • moeilijk leesbaar zijn op mobile devices

  • uberhaupt niet functioneren op mobile devices

  • of helemaal niet beschikbaar zijn op mobile devices

 

U kunt zich bij ons inschrijven voor een inventarisatie van uw Magento® webshop met betrekking tot mobiele toegankelijkheid. Dit kunt u inkopen als vier support uren en levert u een persoonlijk plan op, waarin u de nodige werkzaamheden kunt vinden voor een overstap naar een volledig responsive template, dit is inclusief extensies en persoonlijk advies voor nodige handelingen aan uw kant.

Vervolgens kunt u dit plan door ons uit laten voeren en krijgt u bij de overgang de initiele vier aangekochte uren terug in de werkzaamheden.

Contacteer ons
Snel contact met een van onze specialisten
THE NETHERLANDS (HQ)
Herestraat 106, 9711LM,
Groningen (Netherlands)
+31 (0)50 711 9940
VAT: NL 852998521B01
Chamber of Commerce: 58348646
Eastern Europe
SPAIN
Calle Jabea 18, 29631,
Benalmádena Costa (Malaga)

* Vereiste velden