Seo, Sea en Social Media voor webwinkels

Zo vaak wordt er geroepen "Wij zijn full service", wij geloven echter in specialiseren. Wil je echt goed zijn in wat je doet, dan moet je je specialiseren in een bepaald vakgebied. Dat geldt voor iedere bedrijfstak.

seo

SEO, SEA en Social Media, zijn net als webdevelopment, ecommerce en app development diepgaande specialisaties. Sinds de grote wijzigingen van Google enkele jaren geleden is de markt voor zoekmachine optimalisatie en Social Media ingrijpend verranderd. Op dit moment hebben wij besloten samen te gaan werken met de beste partners die onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen bieden.

Wij zorgen ervoor dat u uitsluitend met de beste partijen werkt die uw doelen kunnen realizeren!


Wat doen we dan wel zelf?

Wij zorgen voor de onpage optimalisatie van uw webwinkel of website voor de grote zoekmachines waaronder met name Google. Op basis van een checklist met alle belangrijke pijlers die zoekmachines als Google hanteren maken we uw website volledig zoekmachine vriendelijk. Ook helpen we u met het zoekmachine en klantvriendelijk inrichten van uw content, het gaat uiteraard niet alleen om de zoekmachine, de bezoeker moet er bovenal ook met gemak doorheen lopen.

Voor linkbuilding, Adwords campagnes en Social media marketing helpen onze partners u verder. Voeren wij een project voor u uit dan werken wij naadloos samen met onze SEO en SMO partners zodat u geen hinder ondervind van het werken met meerdere partijen en één aanspreekpunt heeft.

Contact

Contacteer ons
Snel contact met een van onze specialisten
Interactivated Ecommerce Netherlands
Herestraat 106,
9711 LM Groningen
Nederland
Postbus 5171
9700 GD Groningen
Nederland
+31(0)50 711 9940
KVK: 58348646
BTW: NL 852998521B01

* Vereiste velden