Webshop laten bouwen?

 

Webshop laten bouwen? Interactivated Ecommerce biedt vele online diensten zoals het design en het creëren van Responsive Magento® webshops. Uiteraard ontwikkelen wij uw nieuwe webshop responsive. De invloed van de groei in mobiel internet over de afgelopen jaren is enorm. Volgens onderzoek van Google bestaat de zoekmarkt over 1 jaar voor ruim 70% uit mobiel gebruik. Sterker nog, wij zien op dit moment bij veel klanten een response na het verzenden van nieuwsbrieven die bestaat uit 95% verkeer vanaf mobiele devices!

 

Wat is een Responsive design?

Webshop laten bouwen

 
 

Wat is een Responsive webshop design?

Met de komst van nieuwe technologieën zijn er meer platformen waarop producten en diensten aangeboden kunnen worden. Responsive Magento® webshop design is de manier om uw websites in hoge kwaliteit te tonen op diverse apparaten zoals desktop pc's, tablets en smartphones.

De meeste websites zijn gemaakt om met een PC bekeken te worden. Deze sites zijn op een tablet of smartphone vaak traag en frustrerend om te bekijken. Nu steeds meer consumenten gebruik maken van andere apparaten om sites te zoeken en bekijken zorgen we ervoor bij het bouwen van een webshop dat de shop detecteert vanaf welk apparaat deze bekeken wordt. De webshop past zich dan automatisch aan op het specifieke apparaat. Ondanks dat het scherm kleiner is blijven belangrijke onderdelen zoals het logo, ‘toevoegen aan winkelwagen’ en zoekfunctie goed zichtbaar. Onderdelen zoals producten, menu structuren, taal selectie en formuliervelden worden op een optimale manier weergegeven voor het formaat van het scherm.

De ene responsive webshop is de andere niet!

Bij het laten bouwen van een webshop kan er veel verschil bestaan in de uitvoering en de mate van kwaliteit van het responsive design. Onze designers werken iedere dag aan fantastische vormgeving met maximaal gebruiksgemak voor onze klanten, volgens de laatste trends en technieken. 

 
 

Specialisatie in responsive en meer:

Interactivated Ecommerce is gespecialiseerd in Magento®. Een krachtig platform voor E-commerce winkels. Met Magento® kunt u onbeperkte aantallen producten uploaden, uw site SEO vriendelijk opzetten en vele ERP en CRM systemen integreren met koppelingen die reeds op de markt zijn.

Interactivated specialiseert in vele Magento niches naast responsive theme development, zoals 

  • Volledige custom project ontwikkeling voor Magento en Magento2
  • Maatwerk modules voor Magento en Magento2
  • Optimalisatie van webshop performance
  • Conversie optimalisatie
  • Usability optimalisatie
  • SEO optimalisatie van webshops
  • Inrichting van servers specifiek voor maximale prestaties met Magento
  • Complex maatwerk voor o.a. zoek oplossingen binnen webwinkels

Zie ook onze specialisaties voor Magento® zoals Hoge performance webshops en Magento® SEO die u, samen met een responsive design de voorsprong bieden op de concurrentie.

 

Responsive magento


U wilt een webshop laten bouwen?

Contacteer ons
Snel contact met een van onze specialisten
THE NETHERLANDS (HQ)
Leonard Springerlaan 35, 9727 KB
Groningen (Netherlands)
+31 (0)50 711 9940
VAT: NL 852998521B01
Chamber of Commerce: 58348646
SPAIN
Calle Jabea 18, 29631,
Benalmádena Costa (Malaga)

* Vereiste velden