Wordpress website


Wordpress biedt de perfecte basis voor een professionele plek op het internet voor uw bedrijf. Het gebruiksvriendelijke 'content management systeem' stelt u instaat makkelijk uw website zelf te onderhouden zonder diepgaande kennis van webdesign en ontwikkeling. Zo houdt u uw website eenvoudig up to date.

De website is optimaal voor een goede vindbaarheid in de grote zoekmachines, waaronder met name Google.

Met Wordpress en Interactivated kiest u voor:

  • Een professionele online presentatie
  • Een ontwerp dat goed aansluit op uw huisstijl
  • Het eenvoudig zelf kunnen beheren van uw website

Vaak heeft de klant geen idee waar te beginnen als het gaat over de ontwikkeling van een nieuwe website, en u hebt ook wel betere dingen te doen zoals het runnen van uw onderneming. U kunt er dan ook op vertrouwen dat dit in goede handen is bij het grote professionele team van interactivated. Wij denken met u mee, ondersteunen u voor, tijdens en na het ontwikkelingstraject en zorgen voor het perfecte resultaat.

Een professionele Wordpress site hoeft niet kostbaar te zijn. De kosten zijn geheel afhankelijk van de wensen, doelstelling en onderdelen/modules die nodig zijn voor het project. Bespreek samen met een van onze adviseurs de wensen en doelgroep, en wij voorzien u van het juiste advies.

Werken met een duidelijke planning, en ontwikkeling in stappen:

Na aangaan van de opdracht werken we een duidelijke planning voor u uit. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en waar we op welke momenten mee bezig zijn, wanneer u updates kunt verwachten, en wanneer uw website opgeleverd zal worden. Wel zo prettig.

Omdat uw website op basis van het krachtige Wordpress CMS platform wordt ontwikkeld kunt u deze na oplevering met het grootste gemak beheren, u kunt direct zelf teksten, afbeeldingen en filmpjes aanpassen en plaatsen zonder enige technische kennis over het bouwen en onderhouden van websites

Neem contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvende offerte op maat.

Neem contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvende offerte op maat.

Contacteer ons
Snel contact met een van onze specialisten
THE NETHERLANDS (HQ)
Herestraat 106, 9711LM,
Groningen (Netherlands)
+31 (0)50 711 9940
VAT: NL 852998521B01
Chamber of Commerce: 58348646
Eastern Europe
SPAIN
Calle Jabea 18, 29631,
Benalmádena Costa (Malaga)

* Vereiste velden